FRÅN OREDA TILL REDA


Är förrådet, garderoben, vinden eller köket i oreda eller till och med KAOS? Kanske behöver du stöd, tips eller handgriplig hjälp att få ordning?

Välkommen att boka din ordningscoach!


Kläder, prylar, kartonger, högar, skräp och ”bra att ha” saker, allt kan ordnas efter din önskan. Du kanske behöver hjälp att komma igång eller tips på tillvägagångssätt för att skapa den ordning och reda som du önskar.

Som ordningscoach skräddarsyr jag tillsammans med dig vad du behöver för att vända oreda till reda.

Kanske är det grundordning i hela hemmet som ska ta form eller bara julsakerna som ska samlas på ett och samma ställe. Kanske är det struktur i hallen eller rensning i den överfyllda bastun som är målet...


Prisexempel på väg till ordning!

Halvdag: 1500 kr
Heldag: 2800 kr
Halvdag x 2: 3200 kr

Halvdag räcker om målet är rensning och ordning i ett litet rum eller t ex garderober. Halvdag passar också för den som gärna gör själv men vill ha hjälp att starta igång eller tips och coaching för att hitta bästa vägen till målet.

Heldag krävs för större eller mer fyllda utrymmen t ex vinden, förrådet eller omstrukturering av kökets skåp och lådor.

Halvdag x 2 passar bra när det är ny förvaring som ska till eller när det är mycket saker som skall plockas igenom.

Jag arbetar alltid med beställaren närvarande och deltagande i projektet men Du behöver givetvis inte handgripligen delta om du önskar köpa till den tjänsten.

Jag arbetar konfidentiellt.

Vilket blir priset?

Vad ditt projekt kommer att kosta påverkas bl. a av hur mycket du kommer att delta själv och hur stora mängder material som omfattas. Varje projekt börjar med en överblick av ”problemområdet” och följs av en coaching för att komma fram till hur slutresultatet ska se ut och tillvägagångssätt som passar just dig och ditt projekt. Sedan lägger vi tillsammans en plan.

Fortsättningen varierar t ex:

 • Du gör rensningen och sortering själv och skapar ordningen.
 • Vi tillsammans genomför planen.
 • Du kan också välja att få arbetet utfört av mig.

  Ring och boka samtal för kostnadsförslag för ditt projekt!

   

 • Sara Johansson
  Livscoach

  Dela