SARA


Livscoach – ordningscoach - föreläsare


Jag älskar att motivera och inspirera människor att leva sitt bästa liv. Mitt mål är att bidra till att människor hittar vägar som leder till deras bästa läge.

Innan jag utbildade mig till coach arbetade jag med kost o beteendeföreläsningar. Jag mötte människor på väg mot nya lägen och gav inspiration o motivation både i gruppform och genom individuella samtal.

Själv är jag givetvis alltid på resande fot i min egen personiga utveckling och söker mina bästa vägar.

När jag kom i kontakt med coachning tog resan fart och höll plötsligt ett snabbare tempo.

Jag pratar inte om stress och skynda utan om en härlig känsla av att snabbare och med färre hinder ta sig från ett läge till ett annat. Som att byta ut pendeltåget med sin många stationer till x2000 med färre stop och en rakare resa mot målet.

Jag fascineras av hur långt vi kan nå med våra resurser och den kunskap som vi redan be sitter och kraften i att medvetandegöra och öka sin självkännedom. Det är fantastiskt hur mycket som finns i varje individ att ta fram och använda. Coaching är större än vad jag kunnat ana.


Coach och for your life.

Jag är utbildad till certifierad coach, enligt ICF´s definition på coaching och etiska riktlinjer. Företaget Coaching For your life startade jag 2007 och erbjuder coaching och inspiration för dig som vill leva ditt bästa liv och vara mera du. Enkelt och kraftfullt.

Möjligheten att förändra och påverka är din.

Jag arbetar konfidentiellt och enligt ICF´s definition för coaching och etiska riktlinjer.

 

Sara Johansson
Livscoach

Dela

Hösten 2010
Just nu förbereder jag för tre föreläsningar - LEV DITT BÄSTA LIV - som kommer i Haninge under hösten.
Målet är att du ska hitta vägar och förhållningssätt som ger dig möjligheten att Leva ditt bästa liv. Att medvetandegöra varje del som påverkar var o en, här o nu, och lyfta fram och reflektera.
Det handlar om valen i vardagen, möjligheterna till förändring, våra relationer, förhållningssätt till det som händer runtomkring oss och om våra tankars kraft!
Du är kraften i ditt liv och kan påverka framtiden!

Välkommen att hålla utkik här om datum och anmäla dig!